Düzce Üniversitesi’nin Beçi Yörükler Köyü’nde bulunan Erkek öğrenci yurdunda gece saat 24.00 sıralarında bir öğrencinin yaralandığı ihbarı yapıldı. İhbarın ardından kampüse 112 acil servis ambulansı istendi. Elinde ve kolunda derin  kesikler olduğu görülen ve aşırı şekilde kan kaybettiği öğrenilen yaralı öğrenci Yurtta kalan arkadaşları  tarafından apar topar ambülansa bindirilerek  Konuralp Araştırma ve Uygulama Hastanesinin Acil Servisi’ne kaldırıldı. Yaralı öğrenciye burada yapılan ilk müdehalenin ardından öğrenci hastanede tedavi altına alındı. Olayın ardından Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Funda Sivrikaya Şerifoğlu da Hastaneye gelerek yaralı öğrenci hakkında bilgi aldı.

 

          Teknik Eğitim Fakültesi  Bilgisayar Bölümü 2. Sınıf öğrencisi olduğu öğrenilen 20 yaşındaki Oğuz Kadir Türkmen’in neden yaralandığı ile ilgili öğrencilerin çelişkili ifade vermesi üzerine Jandarma olayla ilgili soruşturma başlatırken Türkmen’in elinde ve kolunda oluşan ağır şekildeki kesikler nedeniyle aşırı şekilde kan kaybettiği ve hastanede hemen kan takviyesi yapıldığı öğrenildi.

 

           Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Funda Sivrikaya Şerifoğlu olayın neden olduğu hakkında kendisinin de tam bir bilgi sahibi olamadığını belirterek, önemli olan öğrencimizin sağlık durumuydu. Çok şükür hayati tehlikesi yok. Olayın neden meydana geldiği ile ilgili ise öğrenciler farklı farklı konuşuyorlar. Jandarma olayla ilgili soruşturma yapacak dedi.