Yoğun sis ve buzlanma kazalara neden oldu. Bu sabah saatlerinde Kalıcı Konutlar bağlantı yolundaki ışıklı kavşakta Vali Yardımcısı Kazım Karabulut’un makam aracı kaza yaptı. Kazada Vali Yardımcısı Karabulut ağır yaralanırken, şoförü de hafif sıyrıklarla kazayı atlattı. Alınan bilgiye göre kaza şöyle gerçekleşti:


Bağlantı yolunda Düzce istikametine giden Vali Yardımcısı Kazım Karabulut’un içinde bulunduğu Mustafa Akbal idaresindeki otomobil, buzlanma nedeniyle kontrolden çıktı. Karabulut’un makam aracı Koçyazı Mahallesi mevkiindeki ışıklı kavşakta bekleyen Dursun Ovalı idaresindeki kamyon ve Zeki Baloğlu idaresindeki kamyonete çarparak durabildi. Kazada otomobilin arkasında oturan Vali Yardımcısı Kazım Karabulut ağır şekilde yaralandı.



Haber verilmesi üzerine olay yerine hemen 112 ekipleri ve trafik ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri Karabulut’u araçtan çıkararak hemen ambulansa aldı. Karabulut’a ilk müdahale ambulansta yapıldıktan sonra hemen hastaneye sevk edildi.  Kazayı hafif sıyrıklarla atlatan Karabulut’un şoförü ise 112 ekiplerince ayakta tedavi edildi. 



Kaza nedeniyle bir süre trafiğe kapanan yolla ilgili emniyet ekipleri güvenlik önlemleri aldı. Trafik kontrollü bir şekilde verilirken, kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Öte yandan Vali Yardımcılarından Hasan Bağcı, Selda Dural, Salih Karabulut ve Mustafa İmamoğlu ile Düzce İl Kültür ve Turizm Müdürü Özcan Budak da kaza haberini alır almaz hastaneye gelerek Karabulut’un sağlık durumu hakkında bilgi aldı.


Haber;S.KAŞKIR