Dün gece yarısı Kalıcı Konutlar 14’üncü bölge Yeşiltepe Mahallesi’nde mazot hırsızlığına teşebbüs eden 4 kişi yakalandı.

Edinilen bilgilere göre Fahri Dikmen’e ait 67 TY 418 plakalı park halindeki TIR aracının yakıt deposundan ellerinde bidon ve su hortumuyla mazot çalmaya teşebbüs eden 4 kişi, fark edildiklerini anlayınca geldikleri araçla olay yerinden uzaklaştı.

Çevreden gören vatandaşların olayı ve aracın plakasını polise ihbar etmesinin ardından E.E.Ö., Ş.Ö., C.K. ve S.Ş.Ç. isimli 4 şüpheli Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri tarafından 10’uncu bölge civarında kıskıvrak yakalandı.

TIR aracının yaklaşık 20 metre yakınlarında şahıslara ait bir bidon ve su hortumu bulundu. Yine şüphelilerin kullandığı kamyonet cinsi araçta yapılan aramada bir adet av tüfeği ile 10 adet mermisi, iki adet cep telefonu ve bir adet video oynatıcısı ele geçirildi.

Yaşları 18 ila 30 arasında değişen 4 şüpheli İl Emniyet Müdürlüğü’nde ki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkan şahısların 4'ü de tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

HABER:Ş.ÇAKIR