İstanbul’dan  Gürcistan’ın başkenti  Tiflis’e gitmekte olan ve turist taşıyan otobüsün viyadüklerin üzerinde motorundan duman çıkmaya başlanınca korkulu anlar yaşandı.

Dün gece 23.15 sıralarında İstanbul’dan  hareket ederek Gürcistan’ın başkenti Tiflis’e  gitmekte olan ALX 948 plakalı iki katlı otobüsün, TEM Otoyolu Asarsuyu Mevkiinde bulunan 3 numaralı viyadük üzerine gelindiğinde, motor bölmesinden dumanlar çıkmaya başladı.

Derhal itfaiye ve trafik ekiplerine haber verilirken, araç personeli inerek motor bölmesini müdahale etti. Personel itfaiye gelmeden dumanı kontrol altına alırken, itfaiye ekipleri olay yerine gelmeden yoldan geri döndüler.

Ancak otobüste bulunan ve bir kısmı bavul ticareti denilen alışveriş türü ile ilgili faaliyet gösteren, büyük bölümü de  turist olan kafiledeki yolcular, yoldan süratle geçen kamyonların viyadükte yarattığı titreşim nedeniyle korkulu anlar yaşadılar.

Araçtaki dumanın motor bölmesinde çıkan bir arıza nedeniyle çıktığı belirtilirken, araç personeli otobüsün plakasının görüntülenmesini engellemeye çalıştı.