İnşaat taşeronluğu ile hayatını kazanan ve Aziziye Mahallesi birinci çıkmazda yaşayan evli ve bir çocuk babası olan 40 yaşındaki Şehabettin Sarı’dan Cuma gününden bu yana haber alınamıyor. Yakınları, Sarı’nın başına kötü bir şey gelmesinden endişe ediyor.

 

Sarı’nın yakın bir zamanda otomobil aldığı, işlerinin de yolunda olduğu ifade edilirken, en son Cuma günü saat 17.00 de Soğancı’da bulunan inşaat şantiyesinden Doğanlı’ya gitmek üzere çıkarken yeğenine el salladığı, ardından sırra kadem bastığı, kendisinden o günden beri haber alınamadığı ifade edildi.

 

Yakınları, Şehabettin Sarı’nın bulunması için başta savcılık olmak üzere güvenlik güçlerine başvurduklarını, cep telefonuna ulaşılamadığını, ayrıca TEM Otoyolu gişelerinde kullandığı aracın kamera görüntüsüne rastlanmadığını öğrendiklerini dile getirirken aramalardan bir sonuç alınamadığını dile getirdiler.

 

Şehabettin Sarı’nın ablası İnci Polat, kardeşinin kaybolmasına bir açıklama getiremediklerini, borcu olmadığını ayrıca kardeşinin  kimseyle husumeti olan bir insan olmadığını söyledi. Kardeşinin başına kötü bir şey gelmesinden endişe ettiğini söyleyen Polat, kendisini veya kullanmakta olduğu 81 AC 131 plakalı aracı görenlerin güvenlik güçlerine veya kendilerine ulaşmalarını istedi.