Sadece tarımda kullanılması gereken tarım araçları, trafiğe çıktıklarında tehlike saçıyor!  Yasak olmasına rağmen yolcu taşınmasında kullanılınca da kazalara davetiye çıkarıyor. D-655 karayolu Boğaziçi mevkiinde meydana gelen trafik kazasında patpat diye tabir edilen tarım aracı ile minibüsün çarpışması sonucu kazada 2 kişi yaralandı.

 

 

Düzce’den Akçakoca istikametine gitmekte olan A.A. idaresindeki tarım aracı Boğaziçi mevkiisine geldiği esnada ön sol tekerleğinin kırılması sonucu yine aynı istikamette gitmekte olan R.S. idaresindeki yolcu minibüsüne yandan çarptı.

Çarpmanın etkisi ile patpat diye tabir edilen tarım aracı üzerinde bulunan sürücü A.A. ile yanında yolcu olarak bulunan N.T. araç üzerinden fırlayarak çeşitli yerlerinden yaralandı.

 

Kaza sonrası olay yerine 112 acil servis ekipleri jandarma ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine ulaşan sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yapmasının ardından Düzce Üniversitesi Araştırma Ve Uygulama Hastanesi’ne sevk ederek tedavi altına alındılar.

Haber;İ. KELEŞ