Yığılca bugün 2 patpat kazası ile hareketli bir gün yaşadı. Kazalardan ilki Hacıyeri köyünde meydana geldi. Taşocağından yuvarlanan kayalardan kaçan 6 kişi patpat motoru ile birlikte uçurumdan aşağı yuvardı. Yine aynı saatlerde Yığılca’ya bağlı Aydınyayla köyünde Mustafa Örnekol idaresindeki patpat da kontrolden çıkıp uçuruma yuvarlandı. Meydana gelen kazalarda 1'i ağır toplam 7 kişi yaralandı.

İlk kaza Yığılca’ya bağlı Hacıyeri Köyü’nde yaşandı. Taş ocağından düşen kaya parçalarından kaçan 6 kişinin bulunduğu patpat yoldan çıkarak uçuruma yuvarlandı. Alınan bilgiye göre Mehmet Aydoğan idaresindeki patpat Hacıyeri köyünden Yığılca merkeze pazara giderken taş ocağından düşen kayalardan kaçmak isterken uçuruma yuvarlandı.

Patpatta bulunan sürücü Mehmet Aydoğan ile birlikte Dündar Durmaz, Ayşe Tokgöz, Ayşe Ilgın, Sefa Ilgın ve Sabiha Ilgın yaralandılar. Yaralılar Yığılca Toplum Merkezi’ne kaldırılarak tedavi altına alınırken yaralılardan Dündar Durmaz’ın durumunun ağır olduğu bildirildi.

Yine aynı saatlerde Yığılca’ya bağlı Aydınyayla köyünde de patpat kazası yaşandı. Mustafa Örnekol idaresindeki patpat uçurumdan yuvarlandı. Sürücü Mustafa Örnekol’un kolu kırıldı. Örnekol ve diğer yaralılar ilk müdahalenin ardından Konuralp Araştırma ve Uygulama Hastanesi Acil Servisine kaldırılarak tedavi altına alındılar.

Haber; Ü. ÇETİN