Düzce yine birden fazla kazanın meydana geldiği bir gün yaşadı. Yığılca Işıklı Kavşak'taki kazadan kısa bir süre sonra bir zincirleme kaza da D 655 Karayolu Beçi Sapağı'nda meydana geldi. Aynı istikamette seyir halinde bulunun İdris Mat'ın kullandığı 81 KF 803 plakalı araç, Mehmet Emin Aslanalp'in kullandığı 81 KC 055 plakalı araç ve 14 DR 777 plakalı araçla çarpıştı.

 

Trafik ışıklarının olmadığı kavşakta yaşanan kazada Zeynep Arzu Sarı, Şeyma Tarakçı ve henüz ismi belirlenemeyen bir kişi ağır yaralandı. Araç içerisinde sıkışan yaralıları İtfaiye Kaza Kırım Ekipleri çıkartırken, yaralılar olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.



Öte yandan çevredeki vatandaşlar kazaların yaşandığı kavşağa halen bir trafik ışığı konulmamasına tepki gösterdi. Hemen hemen her hafta aynı kavşakta kazaların meydana geldiğini dile getiren araç sürürcüleri ve çevredeki vatandaşlar yetkililere seslenerek, "Ne kadar daha kaza olmasını bekliyorsunuz. Çok mu zor bir ışık koymak. Sürekli kazalar oluyor, insanlar yaralanıyor, canlar yanıyor" diye tepkilerini ortaya koydu.

Haber: H. KANAT