Öztürkler kavşağından memursen istikametine gitmekte olan Şener S. idaresindeki otomobil ile park halindeki Aşkın S. idaresindeki otomobilin yola çıkması ile meydana gelen kazada Şener S. idaresindeki otomobilde bulunan Yasemin S. yaralandı. Memursen yolu bugün ikinci kazaya şahitlik ederken vatandaşlar ise yola biran önce hız kesiciler yerleştirilmesi konusunda sitem etti. kazayı gören vatandaşların haber vermesi üzerine kaza yerine 112 acil servis ekipleri sevk edildi. olay yerine ulaşan sağlık ekipleri hafif yaralanan Yasemin S.ye ilk müdahalesinin ardından Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine sevk edilerek tedavi altına alındı.Kaza nedeni ile memursen yolu tek şeritten işlerken araçların yoldan kaldırılması ile trafik eski akışına geri döndü. Emniyet ekipleri kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

 

 

TAKLA ATTI

 

Diğer kaza ise 22.30 sıraları D-655 karayolu üzerinde meydana geldi. Kazada 1 kişi yaralandı. Konuralp Işıkları mevkiinde Düzce’den Akçakoca’ya ilerleyen otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla atarak ters döndü.

 

 

 

Kazayı görenler hemen yaralıların yardımına koştu. Araç içinden çıkarılan sürücü olay yerine gelen 112 ekiplerinin müdahalesinin ardından hastaneye sevk edildi.

 

Haber; İ.KELEŞ