Yığılca Paşabükü mevkiinde ormanlık alanda yaşanan traktör kazasında bir kişi hayatını kaybederken bir kişi de yaralandı. iddiaya göre ormanda odun yapmak için çalışan Hüseyin Koçak, traktörün üzerine devrilmesi sonucu hayatını kaybetti.
İddiaya göre olay şu şekilde gerçekleşti.
Paşabükü ormanlarında odun yapmak için çalışan iki kişi kullandıkları traktörün altında kaldılar. Müjdat Tünem idaresindeki traktör sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi. Bu sırada traktörde olduğu öğrenilen Hüseyin Koçak, traktörün altında kalarak can verdi. Hüseyin Koçak’ın Yığılca’ya bağlı Gökçeağaç Köyü’ne kayıtlı olduğu öğrenildi.
Kazada yaralanan traktör sürücüsü Müjdat Tünem, ise ambulansla Düzce Atatürk Devlet Hastanesi acil servisine kaldırılarak tedavi altına alındı.
Traktörün altında kalan Hüseyin Koçak, bulunduğu yerden çıkarıldı ve yapılan incelemenin ardından Hüseyin Koçak’ın cesedi Yığılca toplum sağlığı merkezine kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yaklaşan kış öncesi traktör kazalarında yaşanan artış da dikkat çekiyor. Dün Gölyaka Saçmalıpınar Köyü’nde Hikmet Kaval isimli bir vatandaş traktörün altında kalarak can vermişti.

Haber; R. BAL