Dün gece D-655 Karayolu’nda takla atan otomobilde bulunan 2 kişi yaralandı. Edinilen bilgilere göre; Akçakoca’dan Düzce istikametine gitmekte olan Ramazan B. İdaresindeki otomobil D-655 Karayolu Tabakhane Köprüsü’ne geldiği esnada sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu orta refüjde bulunan aydınlatma direğini ve ardından ağaçlara çarptı.


Ağaçlara çarpan otomobil yol ortasında takla atarak ters döndü. Otomobil sürücüsü Ramazan B. İle yanında yolcu olarak bulunan Ercan Y. Yaralandı. Kazanın etkisi ile aracın LPG tankı fırlayarak orta refüje düştü.



Orta refüje düşen LPG tankından dakikalarca gaz sızarken olay yerine ulaşan emniyet ekipleri gaz sızıntısı nedeni ile yakıt tankının yanına kimseyi yaklaştırmadı ve geniş güvenlik önlemleri alındı.



Araç içerindeki yaralılar, vatandaşlar ve polis ekipleri yardımı ile araç içerinden çıkarıldı. Olay yerine ulaşan sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahalenin ardından ambulansa alarak Düzce Üniversitesi Araştırma Ve Uygulama Hastanesi’nde tedavi altına aldı.


Kaza sonrası yola devrilen aydınlatma direği vatandaşlar tarafından yol kenarına çekildi. Ekipler d-655 karayolundaki kaza nedeni ile trafiği tek şeritten verirken takla atan otomobil çekici yardımı ile yoldan kaldırıldı.

Emniyet ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

HABER;İ.KELEŞ