Akçakoca’dan Düzce istikametine gitmekte olan ve içinde üniversite öğrencilerinin olduğu otomobil takla attı, kazada üç kişi yaralanırken bir kişi hayatını kaybetti.


Edinilen bilgilere göre; Akçakoca’dan Düzce istikametine gitmekte olan Onur Tank idaresindeki otomobile şifa su mevkiine geldiği esnada kavşaktan dönmek isteyen Hamdi Ç. İdaresindeki otomobil yandan çarptı. Çarpmanın etkisi ile 7 takla atan otomobil yaklaşık 50 metre sonra durabildi.


Kazada otomobilde bulunan sürücü Onur Tank araçtan fırlayarak hayatını kaybederken yine aynı araçta bulunan Edanur S., Ayşe T. Ve Celal A. yaralandı.kazayı gören yoldan geçen diğer sürücüler hemen kazazedelerin yardımına koşarken olay yerine çok sayıda 112 acil servis ekibi itfaiye jandarma ve bölge trafik ekibi sevk edildi.



Takla atan aracın içerinden çıkarılan yaralılar olay yerine ulaşan sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapılmasının ardından hastanelere sevke edildi.


Yaralılardan Celal A.’nın çok kan kaybettiği ve durumunun ağır olduğu öğrenilirken, olay yerine hayatını kaybeden Onur Tank’tan 112 acil servis ekipleri uzun süre yaşam belirtisi aradı.

Olay yerinde hayatını kaybeden Onur Tank, İddiaya göre emniyet kemeri takılı olmadığı için Onur Tank, araçtan fırlayarak yol kenarındaki menfeze yuvarlandı. Yaşanan bu kaza emniyet kemerinin önemini bir kez daha gözler önüne serdi.


Kaza nedeni ile D-655 Karayolu Düzce istikameti tek şeritten ilerlerken il jandarma komutanlığı olay yeri inceleme ekipleri olay yerini şeritle çevirerek delil çalışması yaptı. Kaza yapanların üniversite öğrencileri olduğu öğrenilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Haber;İ.KELEŞ