Düzce Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda il dışından gelerek seyyar satıcılık yapanların malzeme ve üzerlerindeki paralara el konuldu. 15 seyyar satıcıya 100’er TL para cezasından bin 500 TL ceza kesildi.

Zabıta ekipleri, Düzceli esnafın çıkarlarını korumak için Düzce'ye il dışından gelen seyyar satıcılara karşı sürdürdüğü mücadele doğrultusunda 15 kişiye yasal işlem yaptı. Şanlıurfa'dan geldikleri öğrenilen 15 seyyar satıcının tıraş makinası ve el feneri gibi Düzce’ye satmak için getirdikleri ürünlere el konularak haklarında tutanak tutuldu.

Zabıta Amiri Fatih Güney yaptığı açıklamada bu gibi çalışmalarının devam edeceği belirterek " Düzce Belediyesi Zabıta Müdürlüğü olarak Düzceli esnafımızın çıkarları doğrultusunda Düzce'ye özellikle dışarıdan gelen seyyar satıcılara karşı mücadelemiz en üst seviyede devam ediyor. Bu kapsamda Şanlıurfa'dan gelen 15 kişinin yanında birlikte getirdikleri yasa dışı yollardan satmaya çalıştıkları malzemelere el koyduk. Haklarında kanunlar çerçevesinde cezai işlem başlattık" dedi.



Haber:İ.KELEŞ