Bölgemizde yaşanan sorunlardan biri olan kaldırım işgalleri hoş olmayan olaylara sebep olmaya devam ediyor. Bilinçsiz sürücü parkları ve esnafın kaldırım üzerine bıraktığı araç ve eşyalar nedeniyle zaman zaman yayaların yürümekte güçlük çektiği gözlenirken, görevini yapmak isteyen zabıta ekipleri de zor anlar yaşıyor.
Bugün öğlen saatlerinde Atatürk Bulvarı'nda kaldırım üzerindeki araç ve eşyaları kaldırmak isteyen zabıta ekipleri ummadıkları bir tepkiyle karşılaştılar. 

 

 

 

Kaldırım üzerine bırakılan eşyaları esnaftan kaldırmasını isteyen zabıta ekipleri, esnafla tartışmaya girdi. Kısa sürede tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu zabıta ekipleri iş yeri çalışanları tarafından darp edilerek hastanelik oldu.

Olayın polise haber verilmesinin ardından olay yerine ulaşan ekipler kavgayı ayırırken, zabıta ekipleri ile zabıtayı darp ettiği iddia edilen 3 kişi polis tarafından göz altına alındı.

Darp edilerek hastaneye götürülen zabıta memurlarından A.D. ile Y.U. kendilerini darp eden şahıslarla uzlaşıldığı öğrenildi.



Haber: İ.KELEŞ