Düzce'de 'pes' dedirten hırsızlık olaylarına bir yenisi daha eklendi. Bu kez camileri gözüne kestiren hırsız ya da hırsızlar, çelik muslukları yerinden söküp kayıplara karıştı.
 
Düzce Belediyesi sorumluluğunda bulunan yaklaşık 10 caminin tuvalet ve şadırvanlarında bulunan musluklar hırsızlardan nasibini alırken, bir gecede meydana gelen hırsızlık olayı sonucunda 10 farklı camiden 100’e yakın musluk başlığının çalındığı tespit edildi.

 

Düzce Belediyesi Temizlik işleri Müdürlüğü yetkilileri ile il emniyet müdürlüğüne bağlı polis ekiplerinin yaptığı incelemenin ardından hırsızların kısa sürede yakalanması için çalışma başlatıldı.
 
Konu hakkında açıklamalarda bulunan Temizlik İşleri Müdürü İsmail Işıldak ortaya çıkan durumun çok üzücü olduğunu belirterek, "Dün gece 10 camimizden 100’e yakın musluk çalınmış. Sabah saatlerinden bu yana tespit yapıyoruz. Biz Düzce Belediyesi olarak vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamaması için tuvaletleri sabaha kadar açık bırakıyoruz. Ancak bu olaylar bizi üzüyor. Vatandaşlarımızın bu tip kişi ya da kişilere karşı daha duyarlı olmasını istiyoruz." dedi.



Haber: C.ÜSTÜNER


Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ