TEM Otoyolunda meydana gelen trafik kazası faciayla sonuçlandı. 

Kaza TEM Otoyolunun 1.viyadük mevkii Ankara istikametinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; İstanbul'dan Ankara istikametine gitmekte olan Hasan Cançetin idaresindeki kamyonet arıza yapınca orta şeritte kaldı. Orta şeritte kalan kamyonete yine aynı istikamette gitmekte olan Ergin Kara idaresindeki otomobil arkadan çarptı. Çarpmanın etkisi ile hurda yığınına dönen otomobilde bulunan Sürücü Ergin Kara ile yanında yolcu olarak bulunan Fatma Kara ve Ahize Salihoğlu yaralanırken bir diğer yolcu Ergün Kara ağır yaralandı. 

KAMYON SÜRÜCÜSÜ BİR EVE SIĞINDI
Kazayı gören vatandaşlar durumu itfaiye, sağlık, jandarma ve polise haber verdi. Sağlık ekipleri yaralıları hastanelere sevk ederek tedavi altına aldı. Kazada yaralanan kamyon sürücüsü Hasan Cançetin ise olay yerinde ayrılarak yaralı bir şekilde bir eve sığındı.

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ
Hastaneye ağır yaralı kaldırılan Ergün Kara hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kazadan dolayı TEM Otoyolunda kilometrelerce araç kuyruğu oluştu. Eve sığınan yaralı kamyonet sürücüsü ise jandarma ekipleri tarafından bulunduğu evden alınarak tedavisinin yapılması için hastaneye sevk edildi.
 
Kaza kırım ekipleri kaza yerinde tedbir aldı. Ankara istikametinde trafik tek şeritten kontrollü bir şekilde sağlandı. Jandarma Olay Yeri İnceleme ekipleri kaza yerinde delil çalışmaları yaptı. Kazayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Haber:İ.KELEŞ