Meydana gelen yoğun yağmur yağışı nedeniyle Cumayeri ilçesi Dokuzdeğirmen köyü ile Yeşiltepe-Çelikdere- Harmankaya-Büyük Melen ve Kızılüzüm köyleri arasında bulunan yol üzerinde iki noktada heyelan meydana geldi. Herhangi bir can ve mal kaybı yaşanmazken  İl Özel İdaresinin araçları 2 kamyon, 1 greyder, 1 kepçe çalışmakta olup İl Özel İdaresi tarafından da ilçeye 4 kanal kazıcı, 1 yükleyici,1 greyder ve 1 ekskavatör yönlendirildi.Selin meydana geldiği Cumayeri İlçesinde yol temizleme çalışmalar devam ediyor.



 ‘Su aşırı şiddetli bir şekilde geldi’

 
Yolda mahsur kaldığını belirten bir vatandaş ‘Su aşırı bir şekilde şiddetli geldi. Yolda mahsur kaldık ve geri döndük. Bir kaybımız ve sıkıntımız yok Allah’a şükür’ dedi.



 Köprümüz yıkıldı, yollarımız kapandı’

 Heyelanın olduğu bölgeden arkadaşlarına ulaşmaya çalışan bir vatandaş ise şu ifadelerde bulundu:

“Akşam 2 saat boyunca hiç durmadan yağmur yağdı. Gördüğünüz gibi köprümüz uçtu, yollar kapandı. İlerinin daha kötü olduğu söyleniyor. Köprümüz yıkıldı. Bizde geldik buraya diğer arkadaşlarımıza ulaşmaya çalışıyoruz. Bu kapanan yolun ilerisi Kocaaliye çıkıyor. Devamında 6-7 tane de köy var. 1 tane köprümüz yıkılmış. Burada derin bir heyelan var. Daha ilerisini şuan da bilemiyorum.”

HABER: H.DURNA