Kaynaşlı'ya bağlı Darıyeri Mengencik Köyü Hacı Mehmet Mahallesi'nde bulunan bir fındıklıkta meydana gelen tartışma kanlı bitti. Çıkan olayda 2 kişi hayatını kaybederken, 6 kişi de yaralandı. Edinilen bilgilere göre; olay bugün öğle saatlerinde yaşandı. İddiaya göre; fındık toplamak üzere tarlada bulunan annesi ve kız kardeşleri ile tartışmaya başlayan Erol Ş. kavgaya dönüşen tartışmada yanında bulundurduğu tüfekle aile fertlerinin üzerine kurşun yağdırdı.

Cinnet geçiren Erol Ş.'nin tüfeğinden çıkan kurşunların isabet ettiği anne Esma Şenek ile kızı Hanife Şeker olay yerinde hayatını kaybetti. Olayda kurşunların hedefi olan cinayeti işleyen şahsın diğer kız kardeşi Hatice Yavuz, Aykut Şeker, Yasemin Yavuz, Yeliz Yavuz, Ayhan İşçi ve bir kişi daha yaralandı. Haber verilmesi üzerine bölgeye çok sayıda 112 acil servis ekipleri ile jandarma ekipleri sevk edildi.

 

Olay yerine ulaşan sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralılar hastaneye kaldırıldı. Olayın şüphelisi Erol Ş. hızla fındık bahçesinden uzaklaşırken haberi alıp tarlaya koşan ölenlerin yakınları sinir krizleri geçirdi. Firari cinayet şüphelisinin yakalanması için geniş çaplı arama çalışması başlatan jandarma ekiplerinin olayla ilgili soruşturması sürüyor.







Haber; İ. KELEŞ