Kaza bugün 14:30 sıralarında Beyköy Beldesi Samandere Köyü yolu üzerinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, Cevdet E. yönetimindeki otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu karşı şeride geçerek, karşı yönden gelen Kazım A. idaresindeki 81 ABC 022 plakalı otomobil ile kafa kafaya çarpıştı.

Meydana gelen trafik kazasında 78 AE 493 plakalı araç sürücüsü Cevdet E. ile yanında yolcu olarak bulunan Emine K., 81 ABC 022 plakalı araç sürücüsü Kazım A. ile yanında bulunan Zübeyde A. yaralandı.

Kaza nedeniyle bölgeye çok sayıda Jandarma Trafik ekibi ve 112 Acil Servis Ambulansı gönderilirken, yaralılar Cevdet E., Emine K., Kazım A. ve Zübeyde A. Sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptıkları ilk müdahalelerinin ardından Düzce Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Hastanede tedavi altına alınan yaralılardan Cevdet E ve Emine K'nın hayati tehlikelerinin bulunduğu öğrenilirken, diğer yaralıların durumlarının iyi olduğu bilgisine ulaşıldı.

Kaza nedeniyle Beyköy – Samandere Köyü yolu tek şeritten verilirken, araçların yoldan kaldırılmasının ardından trafik akışı normal seyrine geri döndü.

Jandarma ekipleri kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Haber: Savaş ARI