Düzce’de zehir tacirleri ile mücadele hız kesmeden devam ediyor. Özellikle genç bedenleri hedef alan uyuşturucu satıcıları düzenlenen operasyonlarla yakalanıyor.

Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen soruşturma kapsamında şehir merkezinde uyuşturucu madde ticareti yaptığı tespit edilen 2 şahsın yakalanması için çalışma başlatıldı. Şüphelileri takibe alan Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri 8 Eylül’de operasyon için harekete geçti.

Merkeze bağlı Çamköy ve Azmimilli mahallelerindeki adreslere düzenlenen operasyonlarda yakalanan 2 şüphelinin üzerlerinde ve ikametlerinde yapılan aramada 7 gram esrar, bir miktar metamfetamin maddesi, uyuşturucu madde içiminde kullanılan aparat, 7,65mm ruhsatsız tabanca ve 6 adet 7,65mm fişek ele geçirildi.

Şüpheli şahıslar tamamlanan işlemlerinin ardından Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak suçundan sevk edildiği Sulh Ceza Hakimliği’nce tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

Soruşturma kapsamında işlem yapılan şahıslardan uyuşturucu madde aldığı tespit edilen 5 şahıs hakkında işlem yapılırken, bu şahıslara yönelik yapılan aramalarda 4 gram sentetik kannobinoid, 2 gram esrar, 2 adet ruhsatsız tabanca ve 7 adet 7,65mm fişek ele geçirildi.

ÖNCÜ HABER UYGULAMASI ANDROİD İÇİN: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tebilisim.android.oncuhaber

ÖNCÜ HABER UYGULAMASI İOS (İPHONE) İÇİN: https://apps.apple.com/tr/app/%C3%B6nc%C3%BC-haber/id1080207561?l=tr