Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma PKK propagandası yatıkları gerekçesiyle 26 kişi gözaltına alındı. Ayrıca FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütüne yönelik yürütülen soruşturma kapsamında da bir kişinin tutuklandığı 2'si polis 3 kişininde gözaltında olduğu bildirildi.

Düzce Cumhurşyet Başsavcılığı'nın talimatıyla Terörle Mücadele Şube Müdürülüğü tarafından gerçekleştirilen operasyonla bölücü terör örgütü PKK propagandası yaptıkları öne sürülen 26 kişi eş zamanlı operasyonla gözaltına alındı. “Terör örgütü propagandası yapmak ve halkı kin ve düşmanlığa tahrik etmek” suçlarından gözaltına alınan 26 kişinin emniyetteki sorguları sürerken Başsavcılık Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında da 1 kişinin tutuklandığını 2'si polis 3 kişininde gözaltında olduğunu bildirdi.

3 FETÖ'cü polis tutuklandı...
Öte yandan Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütüne yönelik yürütülen soruşturma kapsamında daha önceden gözaltına alınan 3 polisin de tutuklandığı bildirildi.