Bir çiftin en mutlu gününe gölge düşüren kavga... İlçeyi ayağa kaldıran olay Gümüşova kent merkezinde bulunan bir düğün salonunda meydana geldi.
İddiaya göre kanlı biten kavga şöyle gelişti: “Düğün salonu merdivenlerinde iki kişi oyun havası nedeniyle tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Düğünün yapıldığı alana taşan kavgaya tarafların yakınlarının da katılması ile ortalık bir anda karıştı. Bıçakların konuştuğu, sandalyelerin havada uçuştuğu kavgada 4 kişi aldığı bıçak darbeleri ile kanlar içerisinde kaldı. 1 kişi ise düştüğü süs havuzunda çeşitli yerlerinden yaralandı. Çıkan büyük kavga nedeniyle düğün salonunun hem içerisinde hem de dışarısında kargaşa oluştu. ”


Düğün sahipleri ve davetlilerin kavgayı ayırma çabası sonuçsuz kalırken, ihbar üzerine bölgeye emniyet ve jandarma ekipleri sevk edildi. Ayrıca Düzce merkezden yunus ekipleri de takviye olarak olay yerine geldi. Yaralılar için çok sayıda ambulans da kısa sürede düğün salonu önüne ulaştı. Yaralılar ilk müdahale sonrası çeşitli hastanelere sevk edilirken, polis kavgayı karışanları gözaltına aldı. Kamera kayıtlarını incelemeye alan ekipler, kaçan şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.


C.ÜSTÜNER

Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ 

İOS için TIKLAYINIZ