Aydınpınar Köyü Çınarlı mevkiinde sabah saatlerinde feci bir olay yaşandı. Bir kişi tartıştığı 1 kişi ile ayırmaya çalışan 6 kişiyi bıçakla yaraladı. 1 kişi öldü, 1'i ağır 6 kişi yaralandı.

İddiaya göre olay şöyle gelişti: "Kavakbıçkı Köyü'nden Ramazan K., arazi meselesi yüzünden arasında husumet olduğu öne sürülen Yaşar Narin ile Çınarlı Köyü'nde tartışmaya tutuştu. Büyüyerek kavgaya dönüşen tartışmada Ramazan K. yanında bulundurduğu bıçakla Yaşar Narin'i yaraladı. Bu sırada kavgayı görüp yanlarına koşan 6 kişi de Ramazan K. tarafından bıçakla yaralandı. Yaralılardan Yaşar Narin ve 65 yaşındaki Bahattin Ok aldığı bıçak darbeleri sonucu ağır yaralandı."

1'i ağır 5 yaralı...

Haber verilmesi üzerine bölgeye sevk edilen sağlık ekipleri tarafından olay yerinde ilk müdahaleleri yapılan yaralılar çeşitli hastanelere kaldırıldı. Ağır yaralı olan Bahattin Ok hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Diğer ağır yaralı Yaşar Narin'in de yoğun bakımda tedavisinin sürdüğü öğrenildi. Diğer yaralılar, aynı aileden Ahmet Sevim, Osman Sevim, Yusuf İslam Sevim, İbrahim Sevim ile Serbay Ok'un hastanelerde tedavisi devam ediyor. Ayrıca yaralıların yakınları Düzce Atatürk Devlet Hastanesi ve Üniversite Hastanesi'ne akın ederken, emniyet ekipleri hastane ve çevrelerinde geniş güvenlik önlemleri aldı.

Kaçan şüpheli Aydınpınar Köyü'nde yakalandı

Bıçaklama olayını gerçekleştirdiği iddia edilen Ramazan K.'nın ise olay sonrası kaçtığı ve Beyköy Jandarma ekipleri tarafından Aydınpınar Köyü'nde kısa sürede yakalanarak gözaltına alındığı öğrenildi. Şüphelinin vücudundaki darp izleri nedeniyle, hastaneye götürüldüğü bilgisi edinildi.

Olay anı güvenlik kamerasında

Öte yandan kanlı tartışma, bölgedeki güvenlik kameraları tarafından da saniye saniye görüntülendi. Ramazan K.'nın elindeki bıçakla tartıştığı Yaşar Narin ve ayırmak için gelenleri bıçakla yaraladığı anlar kameralara yansırken, çevredekilerin uzaktan ne olup bittiğini anlamaya çalıştığı gözlendi.

Bir anda ana-baba gününe dönen sokakta, bıçakla yaralanan vatandaşların çevredekiler tarafından araçlara taşındığı görülüyor.