Düzce Emniyeti özellikle Düzce’de sayıları bir hayli fazla olan abartı egzoz bulunduran araçlara göz açtırmamak ve kökünü kazımak adına yaptığı uygulamalara hız kesmeden devam ediyor.

Düzce İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ve yunus ekipleri ile Gölyaka İlçe Emniyet ekipleri tarafından Gölyaka ilçe merkezinde abartı egzoz kullanan ve araçlarında eksik evrak bulunduranlara yönelik uygulama yapıldı.



Özellikle vatandaşları çıkardığı gürültü ile rahatsız eden abartı egzozu bulunan otomobil ve motosikletlilere yönelik yapılan kontrollerde 19 otomobil ve 14 motosiklet bağlanarak trafikten men edildi. Uygulama kapsamında 22 bin 80 TL cezai işlem uygulandı.

Abartı egzoz kullananlara yönelik uygulamaların hız kesmeden devam edeceğini kaydeden Gölyaka İlçe Emniyet Amiri Özgür Cengiz yaptığı açıklama da, "Bugün ki yapılan denetimlerde trafiğe uygunsuz ve eksik evrak olduğu tespit edilen 19 otomobil ve 14 motosiklet bağlanarak toplamda 28 bin 800 TL cezai işlem uygulandı" ifadesinde bulundu.

Haber: Ö.YILMAZ