Kültür Mahallesi ve Azmimilli Mahallesi’nde yaşanan hırsızlık olayı işyerlerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

Acemi hırsızlara alarm yetti
İlk hırsızlık olayı geçtiğimiz günlerde Kültür Mahallesi Namık Kemal Sokakta bulunan bir kafede sabah saatlerinde meydana geldi. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntüde 5 acemi hırsız kafenin bulunduğu sokakta bir süre geziyor. Daha sonra kafenin otomatik kapısını zorlayan hırsızlar iki yana iterek kapıyı açmayı başarıyor. 5 kafadar hırsızdan ikisi içeri girerek biri kasaya doğru yaklaşıyor. Alarm sesini duyan hırsızlar koşarak olay yerinden uzaklaşıyor.

Kasayı doldurup gittiler
Bir diğer hırsızlık olayı ise Azmimilli Mahallesi Cevdet Komit Caddesi üzerinde bulunan bir markette gece saatlerinde yaşandı. İşyeri sahibinin Öncü Haber Whatsapp İhbar hattına gönderdiği güvenlik kamerası görüntüsünde markete gelen 2 hırsız, marketin önünde bulunan manav reyonuna yöneldi. Hırsızlardan biri etrafı kolaçan ederken diğeri de reyondan aldığı meyve ve sebzeyi kasaya doldurdu.  İki kafadar işleri bittikten sonra olay yerinden uzaklaştı.

Haber: Ö.YILMAZ