Kara Hacı Musa Mahallesi’nde bulunan bir inşaatta elektrik akımına kapılan 32 yaşındaki Melih Akdağ hayatını kaybetti. Olay, 5 Mart tarihinde meydana gelmişti. İnşaat halindeki bir binanın doğalgaz tesisatını döşemek için çalışan Akdağ, ikinci kata demir boru uzattığı sırada borunun yüksek gerilim hattına değmesi sonucu ağır yaralanmıştı.

Doktorların çabası sonuç vermedi…
Önce Düzce Üniversitesi Hastanesi’ne ardından da Kocaeli Derince Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne sevk edilen Melih Akdağ, 12 gündür sürdürdüğü yaşam savaşını kaybetti. Doktorlar Akdağ’ın yaşaması için ameliyat masasında bir elini, bir kolunu ve birde bacağını kesti ancak yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Acı kader…
Melih Akdağ’ın babası Remzi Akdağ’da 1992 yılında aynı yaşta iş kazasında hayatını kaybetmişti. Düzce Belediyesi’nde görevli olan baba Akdağ’da 1992 yılında 32 yaşındayken kaynak yaptığı sırada yaşanan kaza sonucu hayatını kaybetmişti.

Cenaze töreni…
Evin tek erkek çocuğu olan Melih Akdağ’ın cenazesi yarın öğle namazına müteakip (18 Mart Pazar) Aziziye Mahallesi Merkez Camiinde kılınacak cenaze namazının ardından aynı mahalle mezarlığına defnedilecek.



Haber: Ş. ÇAKIR