Tarım arazilerinde hasat sezonu açılırken tarım aracı olarak kullanılan patpatlar da devreye girdi. Akçakoca’da meydana gelen iki ayrı kazaya da patpatların karışması dikkatlerden kaçmazken kazalarda ağır yaralılar da var.

İlk kaza Akçakoca Çevre Yolu biyolojik arıtma tesisi karşısında patpat ile otomobilin çarpışması sonucu meydana geldi. Kazada patpat yoldan savrulurken patpat sürücüsü de araçtan uzağa fırlayarak yaralandı.



Yaralı sürücü, olay yerine çağırılan 112 Acil Servis ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından tedavisi yapılmak üzere hastaneye kaldırıldı. Polis ekiplerinin kazayla ilgili incelemesi devam ediyor.



Diğer kaza ise Akçakoca Ketmenli kavşağında patpat ile motosikletin çarpışması sonucu gerçekleşti. Kazada patpat sürücüsü 50 yaşındaki Tacettin K. ile 25 yaşındaki motosiklet sürücüsü Serdar Ö.iddialara göre ağır yaralandı



Yaralılar, olay yerine çağırılan 112 Acil Servis ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından tedavileri yapılmak üzere Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne kaldırıldı. Polis ekiplerinin kazayla ilgili incelemesi devam ediyor.

Haber: M. AYDIN