Akçakoca Yalı Mahallesi'nde kan donduran silahlı saldırı! İcralık olan Metin T.'nin görüşme davetine öğretmen olan kızıyla giden adam da kızı da kurşunların hedefi oldu.








İddiaya göre saat 14.45 sıralarında olay şöyle gelişti: "İşlerinin bozulması sonucu dükkanını ve dairesini kaybeden Metin T., icradan satılan mülklerinin yeni sahibi ile yüz yüze görüşmek istedi. Bunun için yapılan telefon görüşmesinde Akçakoca Yalı Mahallesi'nde bulunan boş dükkanda buluşmak üzere randevulaştılar. İcradan satılığa çıkartılan mülkleri alan şahıs, görüşmeye öğretmen olan kızı Filiz G. ile geldi. Metin T. ile yeni mülk sahibi arasında görüşme bir süre sonra tartışmaya dönüştü. Bu sırada Metin T. üzerinde taşıdığı silahı çıkartarak, baba-kıza kurşun yağdırdı. Silahlı saldırıda ayaklarından vurulan baba-kız kanlar içerisinde yerde kaldı. Silah sesini duyarak işyerine gelenlerin ihbarı ile olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralılar Akçakoca Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı."



Daha sonra baba Düzce Devlet Hastanesi'ne kızı Filiz G. de üniversite hastanesine sevk edildi. Baba ve kızını silahla vuran Metin T. ise olayı gerçekleştirdiği dükkanda silahıyla birlikte gözaltına alındı. Olay yeri inceleme ekipleri vurulmanın yaşandığı yerde delil çalışması yaparken, polisin soruşturması devam ediyor.

Haber: C. ÜSTÜNER