1998-2000 yılları arasında Düzcespor kadrosunda yer alan ve Akçakocaspor ile Mudurnuspor’da da uzun yıllar top koşturan Akçakoca nüfusuna kayıtlı Ozan G.’nin intihar ettiği iddiası spor camiasına bomba gibi düştü.

1973 doğumlu olduğu öğrenilen futbolcunun dün akşam saat 19:00 sularında aracıyla İstanbul'da 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne geldiği, aracını yolun ortasında bıraktıktan sonra köprüden atlayarak intihar ettiği iddia edildi. Akçakoca’da sapak mevkisinde yaşadığı öğrenilen Ozan G.’yi gören sürücülerin ihbarda bulunduğu, bunun üzerine bölgeye deniz polisi, sahil güvenlik ve kıyı emniyeti ekiplerinin sevk edildiği ve intihar ihtimaline karşı ekipler tarafından eski Düzcespor ve Akçakocaspor futbolcusu Ozan G’yi arama çalışmalarının uzun süre devam ettiği öğrenildi. Ancak yapılam tüm arama kurtarma çalışmalarına karşın genç futbolcunun izine rastlanılamadı.

Köprü üzerine bırakılan özel aracı incelemeye alan emniyet güçleri aracın sicil kaydından hareket ederek intihar eden kişinin ilimiz Akçakoca nüfusuna kayıtlı 1973 doğumlu Ozan G.olması ihtimali üzerinde durdu.

İntihar ettiği değerlendirilen Ozan G. 1994 yılında Mudurnuspor’da profesyonelliğe geçiş yapmış, 1997-1998 sezonunda Akçakocaspor’da oynadıktan sonra 1998-2000 yıllarında Düzcespor’da top koşturmuştu.  2000 yılında tekrar Akçakocaspor’a dönen Ozan G. 2001-2003 sezonunda KDZ Ereğlispor’da futbol hayatını sonlandırmıştı.

ÖNCÜ SPOR SERVİSİ