Hırsızlar, ineği kesip, parçalayarak etini çuvallara koyup götürdüler… Bu akıl almaz olay Akçakoca Beyören köyünde meydana geldi… Beyören Köyü ile Çiçekpınar köyü arasındaki fındık bahçelerinin bulunduğu alanda iddiaya göre ineği kesen hırsızlar parçalayıp patpatla götürdüler.

 

Akçakocapostasının haberine göre; Olay, Beyören köyünde yaşandı. İslam Çalı, sabah 5 büyükbaş hayvanını otlatmak için köyünden 1 kilometre uzaklıktaki bahçesine götürdü. Çalı, Akşamüstü hayvanlarını çıkartmaya gittiğinde 1 ineğin olmadığını fark ederek aramaya başladı.

 

İNEĞİ GECE SAATLERİNDE PARCALAMIŞLAR

 

Gece hayvanlarını aramaya başladığını söyleyen İslam Çalı ‘’ İnek olmadığını fark edince aramaya başladık gece bulamayınca geri döndük. Sabah saat 9 civarında Abim aramaya devam ederken Fındık bahçesinin yaklaşık 5 yüz metre uzaklıkta çalıların arasında ineğinin parçalanmış olduğunu fark etti ve Jandarmaya haber verdi’’ dedi

 

ÇUVALLARA KONULARAK GÖTÜRÜLMÜŞ

 

Büyükbaş hayvanın gece parçalandığını tahmin ettiklerini söyleyen İslam Çalı, görgü tanıklarının bir patpatın içinde çuvallarla geçtiğini belirtti. Çalı, ‘’ Bir görgü tanığı gece saat 4.30 civarlarında o bölgeden bir patpatın geçtiğini ve içerisinde çuvalları olduğunu bize söyledi. Büyük ihtimalle o patpat ile çalınmış. En az 3-4 kişi olduğunu tahmin ediyoruz’’ dedi. Jandarma Olayla ilgili olarak geniş soruşturma başlattı.

Kaynak: Akçakocapostası