İddiaya göre, aralarında bir haftadır husumet bulunan birbirleriyle akraba aileler arasında tartışma çıktı. Dün meydana gelen olayda ailelerin diğer bireylerinin de katıldığı tartışma, kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Bir kişinin vücuduna aldığı darbelerle kaburgasının kırılmasıyla sonuçlanan kavga bugün yeniden alevlendi. Beyköy belde merkezinde akşam saatlerinde taraflar yine karşı karşıya geldi. Sopaların kullanıldığı kavgada bir kişi başına aldığı darbe ile yaralanırken 4 kişi de çeşitli yerlerinden yaralandı. Sopalarla saldırıya uğrayan kişinin içerisinde bulunduğu otomobilin camları zarar gördü.



İhbar üzerine olay yerine çok sayıda jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.



Jandarma kavgada tansiyonun bir türlü düşmemesi üzerine havaya uyarı ateşi açtı. Jandarmanın müdahalesiyle son bulun kavganın ardından yaralılar ambulansla hastaneye götürüldü. Başına aldığı sopa darbesiyle yaralanan kişinin tedavi altına alındığı öğrenildi.



Jandarma kavganın ardından uzun süre bölgede güvenlik önlemi aldı. Kavganın ardından bir kişinin gözaltına alındığı ileri sürüldü.

Haber:Y.SEVER