Olay akşam 22:30 sıralarında Karaca Mahallesi 100. Yıl Ortaokulu’nun arkasında bulunan çocuk parkında meydana geldi. Alınan bilgilere göre, park içerisinde alkol alan B. A. isimli şahıs çevreye rahatsızlık vererek yoldan geçen vatandaşlarla tartışma yaşadı.

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda Asayiş ekibi sevk edilirken, B. A. isimli alkollü genç, olay yerine gelen polis ekiplerine hakaretlerde bulunup ağır küfürler yağdırmaya başladı. B. A.’nın hakaret ve tehditlerini daha ileriye götürmesi üzerine, şahsı polis ekipleri güçlükle gözaltına aldı.

Polis Aracını Tekmeledi…

B. A’.nın Polis ekiplerine tehdit ve küfürlerini sürdürmesine rağmen, polis ekipleri sağduyusunu koruyarak, şahsı sağlık kontrolü için Hastaneye götürmeye çalıştı. Ekip Otosunun arkasında bulunan gözetim bölümüne bindirilmeye çalışan B. A. ekip otosunun kapılarını tekmeleyerek, araca zarar verdi.

B. A, polis ekipleri tarafından gözaltına alınarak alkol testi ve sağlık raporu için önce Düzce Atatürk Devlet Hastanesine, ardından da Şehit Osman Çatana Polis Merkezine götürüldü. Polis ekipleri olay ile ilgili soruşturma başlattı.