Türkiye'nin kanayan yarası kadına yönelik şiddete her geçen gün yenileri eklenmeye devam ediyor. Son şiddet mağduru Bolu'da eşiyle boşanma aşamasındaki bir kadın oldu.

SALDIRI ANI KAMERADA

Olay, geçtiğimiz hafta Aktaş Mahallesi’nde bulunan bir apartman girişinde meydana geldi. Eşiyle boşanma aşamasında olduğu ileri sürülen 40 yaşındaki A.K. isimli kadın, apartman girişinde satırlı saldırıya uğradı. Apartman güvenlik kamerasının an be an kaydettiği saldırı anında apartman kapısını açmak üzere olan A.K.'nın yanına hızla gelen İ.P. isimli şahıs elindeki satırı kadına defalarca salladı. Bir anda uğradığı saldırının şokunu yaşayan A.K. saldırgana karşı koymaya çalıştı. Apartmanın içine kaçan kadının hemen peşinden içeri giren İ.P. satırla saldırmaya devam etti. Ardından arkasını dönüp apartmandan çıktı. Peş peşe satır darbelerine maruz kalan talihsiz kadının sesini duyan apartman sakinlerinin ihbarı ile bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen acil servis ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralı kadın İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi Acil Servisi’ne kaldırıldı. Şahıslar Ankara’da yakalandı.

İKİSİ DE ANKARA'DA YAKALANDI

Olay sonrası apartmanın güvenlik kamera kayıtları ile şehir içindeki MOBESE kameralarını detaylı incelemeye alan Bolu İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri saldırgan 32 yaşındaki İ.P.'nin Ankara’ya gittiğini tespit etti. Operasyonla Ankara’da yakalanıp Bolu'ya getirilen İ.P.’nin sorgusunda, A.K.’nın eşi E.K.’nin olay olduğu sırada yakın bir bölgede otomobil içerisinde beklediğini söylemesi üzerine ekipler E.K.’yi de yakalamak için çalışma başlattı.

TUTUKLANDILAR

Ekipler satırla yaralanan kadının eşi E.K.’yi de Ankara’da gözaltına alarak Bolu’ya getirdi. Emniyetteki işlemleri tamamlanan E.K. ve İ.P., sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi. Savcılık sorgularının ardından mahkemeye çıkarılan şahıslar tutuklanarak cezaevine gönderilid. İ.P. ile E.K.'nın arkadaş oldukları iddia edildi.



Haber: C.ÜSTÜNER