Düzce Yenikent bağlantı yolu Yahyalar Köyü sapağında saat 15.00 sıralarında meydana gelen kazada 6 kişi yaralandı. Kazanın Hidayet Eşsiz İdaresindeki 81 AU 015 Plakalı otomobilin Metekköyü istikametinden Yahyalar Köyü istikametine doğru yolu karşıdan karşıya geçmek isterken Yahyalar Köyü sapağında ana yola çıkmak için bekleyen Mesut Mutlu idaresindeki  81 DA 303 plakalı kamyonete çarpması ile meydana geldi.

Düzce Valisi Bülent Kılınç, Milletvekilleri Yaşar Yakış ve Metin Kaşıkoğlu da protokol üyeleri ile birlikte İl Jandarma Komutanlığından çıkıp Huzurevine Bayramlaşmaya gittikleri esnada meydana gelen kaza sonrası olay yerinde araçlarından inerek incelemelerde bulundular.

Otomobil ile Kamyonet içerisinde bulunan yaralılara ilk müdehale İtfaiye ekipleri ile çevredeki vatandaşlardan geldi.

Yaralıların kanlar içerisinde yerde yatması, vatandaşları öfkelendirirken 2”si çocuk 6  yaralı  olay yerine gelen ambülanslara bindirilerek Düzce Devlet Hastanesinde tedavi altına alındılar.

Bu sırada bölgede oturan vatandaşlar yenikent yolunda çok sık kazalar yaşandığını belirterek Kaza yerinde bulunan Vali Bülent Kılınç ile Milletvekilleri Yaşar Yakış ve Metin Kaşıkoğlu’ndan  yola Trafik ışıkları konulmasını ve hızlı giden araçlar konusunda tedbir alınmasını istediler

Zaman zaman tartışmaların da yaşandığı kaza yerinde milletvekilleri gerekli çalışmanın yapılması için girişimlerde bulunacaklarını söylediler.

Kazada yaralanların kimlikleri de belli oldu. Okan Eşsiz, Seyma Eşsiz, Emel Eşsiz , Hidayet Eşsiz, Mesut Mutlu ve  Zeynep Mutlunun  kazada yaralandıkları ve hastanede tedavi altında oldukları açıklandı.