Düzce'de hırsızlar paraya dönüştürebileceği her şeyi çalar oldu! Geçtiğimiz günlerde Kalıcı Konutlar'da bulunan belediyeye ait su deposundan bir çok malzemeyi çalmaya kalkarken suçüstü yakalanıp tutuklanan 2 hırsızdan sonra bu kez Akçakoca'da hırsız ya da hırsızlar asansör panolarına göz dikti.

Akçakoca'da bulunan 6 farklı binadan, 30 bin lira değerindeki asansör panoları çalındı. 1 hafta içerisinde 6 binaya girerek asansör pano ve anakartlarını çalan hırsız ya da hırsızların yakalanması için ilçe emniyet müdürlüğü tarafından geniş çaplı arama çalışması başlatıldı. Hırsızlık olayının asansör panolarını denetlemek isteyen belediye ekiplerinin binalara gelmesi ile fark edildiği öğrenildi.

Her birinin 5 bin lira değerinde olduğu ifade edilen çalınan asansör panoları ile Akçakoca Postası'na konuşan Akçakoca Belediyesi’nde apartman teknik donatılarından sorumlu birim çalışanı Aydın Acar, önlem alınması gerektiğini belirterek, "Asansör teknik ekipmanlarının bulunduğu malzeme depoları kesinlikle kilitlenmelidir." dedi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.