Kaza saat 10.30 sıralarında Doğanlı Köyü mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre yan yoldan  otobüsten inip yoldan karşıya geçmeye çalışan Zeynep G.(20) ve kucağındaki bebeği Ahmet Poyraz G. (1)’ye Z.I.(19) idaresindeki otomobil süratle çarptı. Çarpmanın etkisiyle anne ve çocuk yaralandı.



Kaza anı kamerada
Yaşanan kaza anı ise otobüste bulunan güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Kaza sonrası otomobil olay yerinden kaçarken, otobüsteki yolcuların paniği de kameralar tarafından kaydedildi. Olay yerine çağırılan 112 Acil Servis ekipleri anne ve bebeğine olay yerindeki ilk müdahalenin arından ambulansla hastaneye sevk etti.



Otomobil olay yerinden kaçtı
Kaçan otomobil ve içerisindeki iki kişi yaklaşık yarım saat sonra olay yerine gelerek jandarma ekiplerine teslim oldu. Gençlerden Z.I.(19) isimli genç aracı kendisinin kullandığını ve korktuğu için kaçtığını söylediği öne sürüldü. İki genç jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınırken, otobüste bulunan bazı yolcuların ifadesine başvuruldu.



Anne ve bebeğin hayati tehlikesi yok!  
Talihsiz anne ve bebeğinin Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nde tedavisi devam ederken, hayati tehlikelerinin olmadığı bildirildi.

Haber: H. GÜRSOY