Düzce'de yine 'pes' dedirten bir sebeple intihara teşebbüs vakası yaşandı.



Olay, saat 12:00 sıralarında Aziziye Mahallesi İstanbul Caddesi üzerinde bulunan bir inşaatın 4. katında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; inşaatın 4. katındaki pencere bölümünde bir vatandaşın intihar girişiminde bulunduğunu görenler hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarda bulundu. Bunun üzerine bölgeye sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. İsminin Serkan C.G. olduğu öğrenilen genç adamın, zaman zaman "Ben sevdiğim kızı aldatmadım, onu çok seviyorum" diye bağırması üzerine olayın gönül ilişkisi olduğunu anlayan ekipler, adamı ikna etmek için harekete geçti.



Ara ara telefonu eline alan ve sevgilisi olduğu iddia edilen kişiyle konuştuğu sanılan adamla konuşmaya başlayan polis ekipleri, onu intihardan vazgeçirmeye çalıştı. Bu esnada atlama ihtimalina karşı aşağıda da branda ve hava yatağı açılarak güvenlik önlemi alındı.



Uzun süre dil döken polislerin uğraşları sonucunda intihar eyleminden vazgeçirilerek aşağıya indirilen Serkan C.G. sağlık kontrolleri için ambulansla hastaneye kaldırıldı. Şahıs, daha sonra ifadesi alınmak üzere Çatana Polis Merkezi'ne götürüldü

Haber:C.ÜSTÜNER