Olay Beyciler Mahallesi’nde bulunan bir işyerinde saat 22.00 sıralarında meydana geldi. İddialara göre iki grup arasında çıkan kavga büyüyerek bir işyerine sıçradı. İş yerine sığınan F. G. ve F. T. diğer tarafın da gelmesi sonucu çıkan kavga, büyüyerek devam etti.  Dükkan sahibi ve müşterilerin araya girmeye çalıştığı kavgada F.G ve F.T vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklanarak yaralandı.

Çevredeki vatandaşların haber vermesi sonucu olay yerine gelen 112 Acil Servis Ekiplerinin yapmış olduğu ilk müdahalenin ardından yaralılar tedavileri yapılmak üzere Düzce Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi acil servisine kaldırıldı. Polisin olayla ilgili incelemesi sürerken, olaya karışanları yakalama çalışması sürüyor. 

Bir başka olay ise Hamidiye Mahallesi’nde yaşandı. Çevredeki vatandaşların şikayeti üzerine olay yerine giden polis ekipleri bir araç üzerinde yapmış olduğu incelemeler sonucu, bir adet kuru sıkı tabanca ele geçirildi. Araç sahibi olan Engin K.  İfadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Tabancaya el koyan polis ekipleri, kabahatler kanundan cezai işlem uygulanan Engin K.’yi ifadesi alındıktan sonra serbest bıraktı.

Haber: M. SİNE