Beyciler Mahallesi’nde geçtiğimiz cumartesiyi pazara bağlayan gece saat 02:30 sularında meydana gelen olay, iddiaya göre şöyle gelişti:

“Rıdvan Değerli, K.S. ve C.M. isimli 3 şahıs otomobilde alkol almaya başladı. Bilinmeyen bir nedenden dolayı çıkan tartışma sırasında Rıdvan Değerli, K.S.’nin başına elindeki alkol şişesi ile vurdu. Ardından araçtan inen Rıdvan Değerli, yakında bulunan evine doğru koşmaya başladı. Başına vurması nedeniyle sinirlenen K.S. otomobil ile Değerli’ye çarparak olay yerinden uzaklaştı. Sabah saatlerinde bir vatandaş tarafından yerde yatarken bulunan 27 yaşındaki Rıdvan Değerli için hemen sağlık ekiplerinden yardım istendi.”

Düzce Atatürk Devlet Hastanesi’ne ağır yaralı olarak kaldırılan gencin, ciğerinin patladığı ve vücudunun çeşitli yerlerinde kırıklarının olduğu öğrenildi. Değerli, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

İl Emniyet Müdürlüğü’ne intikal etmesi üzerine harekete geçen ekipler, olayın yaşandığı yerde bulunan güvenlik kamerası görüntülerini incelendi. Görüntülerde Değerli’ye, birlikte alkol aldığı K.S. ve C.M.’nin içinde olduğu aracın çarptığının tespit edilmesi üzerine şahıslar gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan şahıslardan K.S. çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, C.M. adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.


Haber: Ö.YILMAZ