13 Haziran 2012 günü iş yerine gittiği sırada D-655 karayolu Konuralp mevkiinde bir otomobilin çarpması sonucu ağır yaralanan 25 yaşındaki Doğan Güler, Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde bir buçuk ay yoğun bakımda olmak üzere toplam üç aylık tedavisinin ardından taburcu edildi.

Ağa Mahallesi’nde ikamet eden aile bitkisel hayata giren çocuklarını eve getirdi. Tedavisine devam edilmesi gerektiğini ancak maddi yetersizlikten dolayı çocuğunu eve getirmek zorunda kaldığını söyleyen anne Fatma Güler’in feryadı yürekleri dağladı.

Zaman zaman gözyaşlarını tutamayan anne, kanser hastası olan eşini yaklaşık 15 yıl önce kaybetmiş. Evli bir kızı ve iki oğlu bulunan Fatma Güler’in kaza geçiren oğluna bakımında yardımcı olan diğer oğlu da işten çıkartılmış.

Komşuların yardımlarıyla geçindiklerini söyleyen anne, “6 ay öncesine kadar benim oğlum sapasağlamdı. Talihsiz bir kaza onu bu hale getirdi. Paramız olmadığı için bir doktora bile gösteremedik. İbrahim Tatlıses kafasından kurşun yedi iyileşti de benim oğlum neden iyileşmesin. Zenginler yaşayacak fakirler ölecek mi? diyerek isyan etti.

Haber; Ş. ÇAKIR