Düzce’de son iki ayda sıklaşan otomobil hırsızlığı araç sahiplerini tedirginlik yaşatır oldu. Dün gece yine park halindeki 3 otomobil çalınırken, 2 araçta ise müzik tesisatı hırsızlığı yaşandı.

Aziziye ve Mergiç mahallelerinde iki otomobil, Gölyaka ilçesinde de bir otomobil olmak üzere toplam 3 otomobil çalındı. Çalınan iki otomobil terk edilmiş halde bulunurken, polis üçüncü aracı bulmak için çalışmalarını sürdürüyor. Aziziye Mahallesi’nde terk edilmiş halde bulunan araçlardan birinin kaza yaparak hasarlı bir şekilde bırakıldığı öğrenildi.

Diğer yandan otomobil hırsızlığının yanı sıra Aziziye Mahallesi’nde park halinde duran iki aracın müzik sistemleri çalındı. Sabah saatlerinde anlaşılan araç hırsızlığı ve araçlardan yapılan hırsızlık olayları polise bildirildi.

Düzce’de otomobil hırsızlığı olaylarındaki artışa bağlı olarak hırsız ya da hırsızların yakalanması için Düzce Emniyeti’nde oluşturulan özel ekip, çalınan ve hırsızlık olayı yaşanan otomobillerde parmak izi çalışması yaparak olayın kim ya da kimler tarafından gerçekleştirildiğini bulmaya çalışıyor.