Fındık sezonunun devam etmesiyle birlikte fındık işçilerini taşıyan araçlardan kaza haberleri gelmeye devam ediyor. Bu sefer fındık işçileri kazası da Akçakoca’dan geldi. Yığılca’da da kaza meydana gelirken İki kaza sonucunda 15 kişi yaralandı.

Akçakoca’nın Çayagzı Köyü Karabayır mevkisinde Fatma S. idaresindeki mevsimlik işçileri taşıyan traktörün bozuk yolda kontrolden çıkarak römorkunun yan yatması sonucu 11 mevsimlik işçi yaralandı.

Kazayı görenlerin olay yerine 112 Acil Servis ekiplerini çağırmasıyla Düzce, Akçakoca ve Alaplı ilçelerinden ekipler geldi. Ekipler, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından yaralıları, tedavileri yapılmak üzere Düzce Atatürk Devlet Hastanesi, Akçakoca Hastanesi ve Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne kaldırdı.

Yığılca'da 4 yaralı
Diğer taraftan Yığılca’dan da otomobil kazası haberi geldi. Alınan bilgilere iki otomobil kaza yapınca araçlarda bulunan 4 kişi yaralandı.

Yaralılar olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri tarafından olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından tedavileri yapılmak üzere Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne kaldırıldı.

Haber: M. AYDIN