Burhaniye Mahallesinde bulunan eski otogardaki atıl yazıhanelerde bu sabah saatlerinde içler acısı bir olay yaşandı. Otogardaki bir yazıhanede kullandığı uyuşturucu maddenin etkisiyle kendinden geçen bir genç zabıta ekiplerince uyurken bulundu. Uyuşturucunun pençesine düşen genç, yaşadıkları zorluğu ders niteliğinde sözlerle anlatarak yardım istedi.



Çok büyük yeminler ettim ama olmadı
5 yıldır uyuşturucu kullanan 24 yaşındaki genç, şöyle konuştu:
“Yazıhanelere gelerek uyuşturucu alıyoruz. Buradaki eski kanepede yatıyoruz. Uyuşturucu kullanabilmek için akşamları evime gitmiyorum. Aslında ailem, annem babam var. Her şeyim var ama gitmiyorum. 5-6 yıldır kullanıyorum. Uyuşturucudan kurtulmayı çok denedim ama tedavi görmedim. Kendi başıma bırakmaya çalıştım. Çok büyük yeminler ettim. Geçtiğimiz günlerde annem kalp krizi geçirdi o hastanedeyken ben burada uyuşturucu içiyordum. Uyuşturucudan kurtulmak için herhangi bir kuruma başvurmadım. Artık kurtulmak istiyorum. Böyle bir şeyi hiç kimseye tavsiye etmiyorum. Hiç kimse yapmasın. “

Madde bağımlısı genç Düzce Valisi Zülkif Dağlı ve Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş’e kendisine yardım etmesi için çağrıda bulundu. Tedavi olarak iş bulup çalışmak istediğini söyleyen genç kendisine uzanacak bir yardım eli bekliyor.