Edinilen bilgilere göre, Çay Mahallesi Demirci Sokak’ta bulunan 3 katlı bir apartmanın bodrum katında Mustafa Şamlı isimli vatandaş kendisini iple tavana astı. 44 yaşındaki Şamlı, intihara kalkıştığı yerde annesi tarafından bulundu. Oğlunun nabzının attığını fark eden anne, komşudan hemen bıçak isteyerek evladını bulunduğu yerden indirdi. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri tarafından şahıs hastaneye kaldırıldı. Ancak hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen Mustafa Şamlı kurtarılamadı.

Annesi ve oğlu baygınlık geçirdi
Evli ve iki çocuk babası olan Şamlı’nın intihara kalkıştığını duyan yakınları ve mahalle sakinleri apartmana akın etti. Yakında bulunan ilkokulun öğrencileri de okul bahçesinden olup biteni meraklı gözlerle izledi. Oğlunu asılı halde bulan ve bulunduğu yerden indiren anne ile Şamlı’nın oğlu yaşadıklarına dayanamayarak baygınlık geçirince hemen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.

Henüz bilinmeyen bir nedenle intihara teşebbüs eden ve hastanede hayatını kaybeden 44 yaşındaki Mustafa Şamlı’nın ölüm haberi hastanede iyi haber bekleyen yakınlarını yıktı.

Acı tesadüf…
Öte yandan ambulans hastane aciline ulaştığında acı bir tesadüf de yaşandı. 112 Acil Servis görevlilerinden biri, intihara kalkışan kişinin yakını olduğunu görünce, sinir krizi geçirdi.

Olay yeri inceleme ekiplerinin araştırma yaptığı olayla ilgili soruşturma sürüyor.