Kaza TEM otoyolu Bolu Dağı’nın İstanbul istikametinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; Samsun'dan yola çıkan Mehmet Bilişik, idaresindeki otomobil TEM otoyolu Bolu dağı mevkisinde sürücüsün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yine aynı istikamette girmekte olan Cihat D., idaresindeki TIR’a arkadan çarptı.



Çarpmanın etkisi ile hurdaya dönen otomobilde bulunan Melehat Varol ile otomobil sürücüsü Mehmet Bilişik yaralanırken sürücü koltuğunun yan tarafında yolcu olarak bulunan Ufuk Varol araç içerisinde sıkışarak feci şekilde can verdi.



Haber verilmesi üzerine olay yerine 112 acil servis ekipleri ile Düzce Belediyesi Kaza Kırım ekipleri sevk edildi. olay yerine ulaşan sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi yapmasının ardından Düzce Üniversitesi araştırma ve uygulama hastanesine sevk ederek tedavi altına aldı. Araç içerisinde sıkışarak hayatını kaybeden Ufuk Varol ise kaza kırım ekipleri tarafından bulunduğu yerden çıkarıldı.



Emniyet ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlatırken, TIR sürücüsü gözaltına alındı. Hayatını kaybeden Ufuk Varol’un cansız bedeni cenaze nakil aracı ile morga kaldırıldı. otomobil sürücüsü Mehmet Bilişik’in ise sosyal medya hesabından ‘sana geliyorum ölüm’ paylaşımı dikkat çekti…

Haber;İ.KELEŞ