Bu araçtan sağ kurtuldular... D-655 Karayolu Sancaklar Mahallesi mevkiinde meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı

Edinilen bilgilere göre; saat 13.30 sularında Akçakoca istikametinden Düzce istikametine ilerleyen Doğukan Sezer Ş. idaresindeki otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak mermer atölyesinin yan tarafında bulunan mermerlerin üzerine çıktı. Mermerlere çarparak yan yatan araçtan çıkartılan sürücü Doğukan Ş. ile otomobilde bulunan Tugay Ö., Eren Can K. ve Furkan D. yaralandı. Yaralıların ilk müdahalesi olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri tarafından yapıldı. Daha sonra ambulanslara hastaneye kaldırılan 4 yaralı tedavi altına alındı. Polisin soruşturma başlattığı kazada aracın 4 arkadaş tarafından kiralandığı ve kullanan kişinin ise ehliyetsiz olduğu iddia edildi.

Öte yandan D-655 Karayolu Sancaklar Mahallesi mevkiinde bulunan kavşakta sık sık kazalar meydana geldiğini belirten vatandaşlar, duruma tepki gösterdi. Trafik lambası olmaması nedeniyle araçların kavşakta çok hızlı ilerlediğini savunan tepkili vatandaşlar, daha fazla kaza yaşanmaması için kavşağa trafik lambası konulması için yetkililere çağrı yaptı.