TEM Otoyolu Gümüşova geçişindeki bir dinlenme tesisinde filmleri aratmayan büyük vurguna ait yeni detaylar ortaya çıkıyor. Kurye aracındaki piyasa değeri 1 milyon 25 bin Dolar olan 2 valiz ziynet eşyası ile dövizlerin çalınmasının ardından başlatılan soruşturma çerçevesinde önemli bir gelişme yaşandı.
Kurye aracının camını kırarak hırsızlık olayını gerçekleştiren ve kimliği henüz belirlenemeyen şüphelinin çaldığı valizlerdeki ziynet eşyaları ile dövizlere ait boş kutuları merkeze bağlı İhsaniye Köyüne atarak kayıplara karıştı. Boş kutular köydeki vatandaşlar tarafından fark edildi. İhbar üzerine kutuların bulunduğu bölgeye gelen jandarma olay yeri inceleme ekipleri delil çalışması yaptı.

Kutulara el koyan ekipler soygunda kullanılan iki aracın plakalarını sorgulayarak şüphelilere ulaşmaya çalışıyor. Soygunu 3 kişinin gerçekleştirdiği ihtimali üzerinde duran jandarma, araçların ise kiralık olduklarını tespit etti. Ankara istikametine gittikleri düşünülen soyguncuların yakalanması için soruşturmanın bu bilgiler doğrultusunda sürdürüldüğü öğrenildi. 

Araç Ankara'da bulundu
Hırsızlık olayına karışan araçlardan biri Ankara'nın Batıkent bölgesinde terk edilmiş halde bulundu. Kaçan kişi ya da kişilerin yakalanması için Düzce İl Jandarma ekipleri ile Ankara İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri kordineli bir şekilde çalışıyor.

Haber: Y. SEVER