Düzce'de hırsızlık yapan bir şebekenin kaçışı sadece 180 kilometre sürdü. 

Edinilen bilgilere göre; 16 Aralık akşamı 19.30-21.00 saatleri arasında Aziziye Mahallesi'ndeki iki ayrı ikamete balkondan girerek hırsızlık yapan 5 şüpheli, bir otomobille şehirden uzaklaştı.

Gece saat 23.00 sıralarında İstanbul'un Tuzla ilçesinde yol kontrolü yapan polis, şüphelilerin bulunduğu aracı durdurdu. Araçta yapılan aramada, birer adet kurusıkı tabanca, laptop, tablet bilgisayar, cep telefonu, kol saati ile giyim ve ziynet eşyası bulunması üzerine Tuzla İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, hırsızlık ihtimaliyle şahısları gözaltına aldı. Çevre illerin emniyeti durumdan haberdar edilirken, Düzce'de henüz bir kaç saat önce yaşanan hırsızlık olayı üzerinde çalışma yürüten asayiş ekipleri, kayıp olarak bildirilen eşyalarla araçtan çıkan eşyaların benzer çıktığını tespit etti.

Hemen şahıslar için yola çıkan ekipler, Y.Y., M.T., F.A., Ö.T. ve V.Ş.A isimli 5 şüpheliyi İstanbul'dan Düzce'ye getirdi. Çalınan eşyalar sahiplerine teslim edildi. Emniyetteki işlemleri tamamlanan 5 kişilik şebeke, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine götrüldü.

Haber: C.ÜSTÜNER