Düzce’de son günlerde art arda yaşanan kanlı kavgalar ürkütüyor. Çavuşlar Mahallesi’nde 1 kişinin ölümü, 1 kişinin de ağır yaralanması ile sonuçlanan olayın üzerinden henüz 3 gün bile geçmeden bir tartışma daha ölümle bitti.   



Olay, Çamköy Mahallesi Eski Akçakoca yolu üzerinde bir evde dün akşam saatlerinde yaşandı. İddiaya göre olay şöyle gelişti: “Balkonda kurulan yemek sofrasına oturmaya hazırlanan Onur D., Tamer D., Suat D. ile Harun Koca arasında bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen ve kavgaya dönüşen tartışmada Onur D. silahını çekerek, tartıştığı kişilere kurşun yağdırdı. Şahsın silahından çıkan kurşunlarla kanlar içerisinde yere yığılan Tamer D., Suat D. ve Harun Koca için hemen sağlık ekiplerinden yardım istendi. Haber verilmesiyle olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri Harun Koca'nın hayatını kaybettiğini tespit etti.



Diğer yaralılar ise tedavileri yapılmak üzere ambulansla hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri evin çevresini güvenlik şeridi ile çevirirken, olay yeri inceleme ekipleri bölgede delil çalışması yaptı.



Cumhuriyet savcısının incelemesi sonrası Harun Koca’nın cansız bedeni otopsi yapılmak üzere adli tıp kurumuna götürüldü.

Silahla 3 kişiye kurşun yağdırarak 1’inin ölümüne, 2 kişinin ise ağır yaralanmasını neden olan şüpheli Onur D. olay yerine yakın bir mesafede kısa sürede yakalandı.



Şüpheli gözaltına alınarak emniyete götürülürken, olayla ilgili soruşturma devam ediyor.


Haber: H. GÜRSOY