D-100 Karayolu'nun Bolu Dağı kesimi Bakacak mevkisinde bir bavul içerisinde bulunan cesetle ilgili Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan yazılı bir açıklama yapıldı.
 
Açıklamada, 10 Şubat 2019 tarihinde Düzce İli Kaynaşlı ilçesi Bolu Dağı mevkiinde uçurumun 6 metre aşağısında iki hurdacı tarafından valiz içerisinde kimliği tespit edilemeyen bir kadın cesedi bulunduğu aktarıldı. Cumhuriyet Başsavcılığı olarak cesetle ilgili derhal soruşturma işlemlerine başlandığı bildirilen açıklamada, "Cumhuriyet savcımız eşliğinde olay yeri inceleme ve ölü muayene işlemleri tamamlanan bozulmuş ceset kesin ölüm sebebinin tespiti amacıyla İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderilmiştir. Soruşturma titizlikle devam etmekte olup şüheli/şüphelilerin tespitine çalışılmaktadır." ifadelerine yer verildi.
 


Öte yandan uzun bir süredir atılı bulunduğu yerde olduğu tahmin edilen tanınmayacak haldeki cesedin sahibinin ne zaman öldürüldüğü de yine adli tıbbın incelemesi sonucu ortaya çıkacak.
 
Olay
D-100 Karayolu'nun Bolu Dağı kesimi Bakacak mevkisinde bir bavul olduğunu gören hurdacı E.D., bavul içerisinde bir ceset olduğunu anlayınca durumu polis ekiplerine bildirmişti. Olay yerine gelen ekipler, çürümüş haldeki cesedin kimliğinin belirlenmesi için çalışma başlatırken, ceset, cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderilmişti.

Haber: C.ÜSTÜNER


Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ